Touareg får topkarakterer af Børsen

Effektive digitale instrumenter, selvsikkert design og seneste generation af sikkerhed og komfort bringer Touareg forbløffende tæt på den køreoplevelse, man normalt forbinder med en stor Audi, lyder B

Børsen har netop lavet en omfattende anmeldelse af vores nye Touareg, inden den officielt er kommet til landet. De lægger stor vægt på den gode komfort og køreoplevelse, samtidigt med at de er imponerede over alt den nye teknologi. De beskriver den som følgende:

"Tag en tur i den nye Touareg, når den kommer til Danmark, og bered dig på, at bestyrtelse bliver afløst af forbløffelse. Det er i hvert fald vores første indtryk af tredje generation af modellen, som går fra lidt stivbenet og traditionel SUV til en ny form for luksus i en Volkswagen."

"Den nye Touareg er baseret på samme platform som Audi Q7, Porsche Cayenne og Bentley Bentayga, og udover den afdøde luksusbil Phaeton har verden aldrig før set en VW på dette niveau. Vi skal da lige love for, at der er skruet op for ambitionerne, men Volkswagens repræsentanter til den internationale pressepræsentaion i Salzburg vil ikke kommentere det nære slægtsskab til Audi."

 

Derfor glæder vi os selvfølgelig til at den kommer til Danmark om ikke så længe.

Læs hele anmeldelsen her: http://pleasure.borsen.dk/bilen/artikel/1/362990/den_nye_touareg_koerer_som_en_stor_audi.html