Bevar forbindelsen med VW Connect

Som de fleste bruger du sikkert smartphonen dagligt til at kommunikere med familie og venner. Ved du, at du også kan kommunikere med din Volkswagen, når du får den leveret? Det er muligt med den intelligente Volkswagen-app, som vi kalder VW Connect (tidligere kaldet We Connect). Som Volkswagen-ejer kan du hente VW Connect appen, der giver dig nogle sjove, nemme og praktiske features. Og så bidrager VW Connect til din sikkerhed, hvis uheldet er ude.

Med tjenesterne fra VW Connect er du klædt godt på til ethvert eventyr i din Volkswagen. Du kan blandt andet indhente oplysninger om trafikken og finde din bedste rute til din destination. Eller styre parkeringsvarmen i din bil og anvende den intelligente stemmebetjening. 

Er du ikke overbevist endnu? Du kan blandt andet også få vist, hvor din bil befinder, optimere din køreadfærd og streame din yndlingsmusik og podcasts. Mange fordele. Helt enkelt. Med VW Connect!

Læs mere om fordelene ved We Connect


Den perfekte ledsager til din elbil

Har du en model fra Volkswagen ID.-familien? Så kører du ikke bare 100 % elektrisk, men kan også være fuldt opkoblet med VW Connect. Og med onlinetjenesterne i VW Connect kan du hente digitale assistenter, der leverer helt aktuelle oplysninger om opladningsstyring eller trafik, og fjernstyre udvalgte funktioner via smartphone ved hjælp af VW Connect ID.-appen.

Du kan blandet andet kontrollere den resterende rækkevidde for din ID. Har du brug for mere strøm? Eller er din bil ved at være fuldt ladt op? Intet problem med VW Connect ID.-appen. Du kan nemlig både starte og stoppe opladningen fra sofaen, når din ID. har onlineforbindelse. Så bliver det ikke meget lettere at være elbilsejer.

Læs mere om fordelene ved VW Connect til ID-modeller


VW Connect - når du har brug for flere funktioner

Lige fra starten står der en lang række We Connect-tjenester til rådighed for dig. Efter engangsaktivering og registrering med din Volkswagen ID gør We Connect ikke kun din hverdag mere behagelig, men også mere komfortabel. Som noget nyt har du nu også mulighed for at aktivere udvalgte nye funktioner i din Volkswagen efter købet af den. Det gøres meget let i din In-Car-shop i infotainmentsystemet eller i VW Connect-netbutikken. Her kan du som primær bruger af VW Connect se de tilgængelige "VW Connect"-funktioner til din bil og let købe dem online.

Læs mere om VW Connect til din Volkswagen